Официальный Форум балета 'All in One'

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Официальный Форум балета 'All in One' » Всякая всячина » УКРАЇНСЬКОЮ, БУДЬ ЛАСОЧКА!

УКРАЇНСЬКОЮ, БУДЬ ЛАСОЧКА!

Сообщений 21 страница 40 из 59

21

ну я вважаю що це не вирішення проблеми, от наприклад: зараз знов революція, куди людям ходити як не в МАК?! тому і встановлюють біо-таулети, які хоч і смердять, але дуже потрібні для суспільства!!!я гадаю Ховрашок, ти мене підтримаєш, так я з тобою згодна, що їх ставлять не в тих місцях, але все ж таки гірше було б якщо люди ходили б просто на вулицях, сьогодні їхала і перлася з тих людей які стоять під деревами(на одне дерево по 5-ть чоловіків).....

0

22

НУ звичайно, ці революції, набридло вже таке положення в країні!
Ось що сприяє такому розповсюдженню і такій відомості цих біотуалетів...

0

23

а я вважаю, що революції це добре. так цікаво... їдеш по Києву, тобі синіми прапорами машуть... А молодь з Донецька побачить Київ, збагатиться духовно. і грошей зароблять.

а учора я з водієм їхав за кортежем януковича, так була вільна дорога, усе перекрили і я швиденько доїхав до дому до хати! Не такий вже й поганий пан Чивокуня (читати з кінця)!  :)

0

24

Ну нехай би собі там збиралися на тих майданах, але це може перерости в  громадянську війну,
з висловлювань Ачивокуня він не вважає Ющенка президентом всієї країни, цим самим вносячи розбрат в наш народ... :)

0

25

ніякої війни не буде. просто всі заробляють гроші. ніхто ні за кого не буде воювати.

Чивокуня трошки забоявся коли Окнещю розігнав зРаду. і все. а так усе нормально.

Щось співати хочу...

" розпрягайте хлопці коней..."  :lol:

0

26

Може й так, головне щоб ми добре жили, а все інше до дупи! :D
Вітьок, співати ще рано! :lol:

0

27

You-Rock написал(а):

Може й так, головне щоб ми добре жили, а все інше до дупи!

хай йому грець, я згоден, пане Юрію!!!!

0

28

ось дивіться, ви гадаєте що такі як Ющенко та яник будуть ходити до біо-таулетів....їхала в метрополітені та бачила рекламу:найкращий подарунок до дня народження, нового року та звичайного свята-це найкращі біо-туалети. розмір колір та матеріал виробу кажете самі!!!.....соь такі навіть реклами)

0

29

Реклама-поширене соціальне явище!Рекламують усе:від убиральні до шкарпеток!

0

30

Абсолютно згоден з попереднім оратором.. іноді таке по ящику показують, що просто гидко дивитись...
Але це нікуди не подіти, на цьому люди заробляють великі бабульоси... :)

0

31

якби не реклама, хлопці, ми б ще на телегах їздили та калоші носили!!!

You-Rock написал(а):

іноді таке по ящику показують, що просто гидко дивитись...

це ти про що? може ти вже застарий для таких речей???  :lol:

взагалі немає по телеку нічого вартого, крім новин та Сімпсонів  :lol: (Макс вибачай, я ХАТУ2 не дивлюсь  :cool:  )

0

32

STRONG написал(а):

застарий для таких речей???

влізу до вашої дискусії,і висловлю власне бачення!Думаю,що вік не має значення,коли мова йде про хоя якусь моральність!

0

33

Nica написал(а):

Думаю,що вік не має значення,коли мова йде про хоя якусь моральність!

А може ти ще замала для того, щоб зрузуміти цей жарт?

0

34

Nica : Стронг вже великий, його не варто чипати... :lol:

0

35

STRONG написал(а):

А може ти ще замала

Не заперечую,шановний опоненте!

0

36

Патріоти,де ви є?

0

37

Всi на Майданi! :lol:

0

38

Max[All in One написал(а):

]Всi на Майданi!

Вчора на майдані донецькі свого ж напідпитку підрізали... друзі з хірургії розповідали... от вам і Янукович та його команда!

0

39

Не удивительно. Там таких много!!!
Прям возле входа в Глобус было полное скопление бычья. Магазины, наверное, потерпали!

0

40

Max[All in One написал(а):

]Прям возле входа в Глобус было полное скопление бычья. Магазины, наверное, потерпали!

:D

Макс, ну що з тобою робити!!!! Ця тема виключно для спілкування УКРАЇНСЬКОЮ.... А стосовно підземного переходу на Майдані, там постійно гидота якась збирається... Називають це місце "Труба".. Я б краще назвав його "Каналізація", враховуючи покидьків, що там зависають...

0

Вы здесь » Официальный Форум балета 'All in One' » Всякая всячина » УКРАЇНСЬКОЮ, БУДЬ ЛАСОЧКА!